Ønsker du å bli fadder for en eller fler av våre katter? 

 

 Dyrevenn Vestfold blir større, og større blir omfanget av katter vi redder inn. Vi får stadig mer krevende oppgaver, med katter som koster mye penger og tid. Vi må likt med dette være kreative med inntektskilder. Alt er øremerket kattene som vi får inn. Vi vet at mange ville gjerne adopert mange flere katter om de hadde hatt mulighet, men det sier stopp. Noen har allergi, andre katter som trives best alene m.m. Derfor tenker vi at fjernadopsjon er helt supert for de som vil støtte oss og få enda en katt, men vi tar vare på den! 

 

Vi har satt et minste beløp på fjernadopsjon til 50,- månedlig per katt. Når du fyller ut skjema her så velger du selv hvor mye du vil støtte katten din hver månede. Du vil da motta et adopsjonsbevis med katten sin historie og bilde av den. Du vil hele veien få oppdatering på hvordan pus har det. Etter ca 3 mnd vil du motta et nytt brev om hvordan katten har det, samt nye bilder. Om katten blir adopert ut får du valget om en ny katt etter ønske, eller vi deler ut en ny katt, eller om du ønsker å avslutte fjernadopsjon. Det er også mulig å kunne fysisk møte sin fadderkatt etter avtale. 

 

Vi gleder oss masse alle tobeinte og firebente. Nå sitter vi veldig spente alle på om vi får mange flotte faddere!

 

 Her vil vi legge ut bilder av kattene, og navnet på de som man kan være fadder til. Det fleste er katter som har vært hos oss lenge, og har hatt en tøff fortid.

 

 

Navn
E-post
Land
By
Adresse
Telefonnummer
Ønskelig beløp. Minimum 50,- per katt.
Når katten din blir adoptert ut vil du ha ny katt eller avslutte?
Ønsker du fjernadopsjonsbevis per post eller e-post?
Hvilken katt ønsker du?
Vedlegg